Over ons

Het eerste dat je moet weten over Trenderr is dat we van onze klanten houden. Jij bent tenslotte de reden dat we hier zijn. We vinden het geweldig om creativiteit te verspreiden, maar nieuwe creatieve producten aanbieden zou niet erg leuk zijn als er niemand was om ze mee te delen. Daarom is onze belangrijkste prioriteit ervoor te zorgen dat uw klantervaring uitzonderlijk is. Wij willen dat je hier zo veel geniet van winkelen dat je niet alleen keer op keer terugkomt, maar dat je ook je vrienden over ons vertelt!

Ons doel is om men te inspireren en creativiteit te verspreiden door producten aan te bieden die net zo uniek zijn als jij!

Om onze producten merkwaardig te behouden bieden wij ze één voor één aan voor een gelimiteerde tijd. Als we hierop vervolgens een positief antwoord op krijgen, verstrekken we ons aanbod nog een paar dagen langer!

Wij werken rechtstreeks samen met fabrikanten om jou de absolute laagste prijs aan te bieden voor producten die je nergens anders gaat kunnen vinden. Als gevolg hiervan hanteren wij een levertijd van ongeveer 2 weken.

Als je vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan alsjeblieft niet om contact met ons op te nemen! 

Trenderr.eu@gmail.com

Kvk: 72077913